Vsako naročilo oddano preko elektronske pošte oziroma kontaktnega obrazca bomo obravnavali še isti dan, oz. najkasneje naslednji delovni dan po oddaji naročila. V primeru, da to iz kateregakoli razloga ne bo mogoče, bomo kupca o tem obvestili. Po potrditvi naročila bo paket v 2 do 8 delovnih dneh (odvisno od zaloge), odposlan oz. pripravljen za prevzem. V kolikor dostava v dostavnem času ni mogoča ali pa bi bila izvršena predčasno, ponudnik obvesti kupca.
Partner za dostavo pošiljk je POŠTA SLOVENIJE, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito. 
Znesek dostave je odvisen od zneska nakupa. Ob plačilu po predračunu in znesku do 50€, poštnina znaša 3,60€ (DDV je vključen). Ob plačilu po predračunu in znesku nad 50€ je poštnina brezplačna.
Cene dostave veljajo za pošiljke, dostavljene znotraj Republike Slovenije. Znesek dostave v tujino se obračuna po ceniku Pošte Slovenije, pri čemer plačilo po povzetju ni mogoče, omogočeno pa je plačilo preko sistema Paypal.
GOR