Naročanje in postopek nakupa
Izdelke naročite tako, da preko klika na gumb "Pošlji povpraševanje" izpolnite kontaktni obrazec in sporočite svoje naročilo. Po prejemu naročila vam pošljemo predračun za plačilo in po plačilu posredujemo izdelke. 
Cena poštnine je 3,60 EUR, če pa je skupna vrednost naročila več od 50 EUR, je poštnina BREZPLAČNA. Po dogovoru je možen tudi osebni prevzem in plačilo z gotovino ali bančnimi karticami.
Podrobnejša navodila - KLIK
______________________________________​​​​​​
Dostava in poštnina
Vsako naročilo oddano preko elektronske pošte oziroma kontaktnega obrazca bomo obravnavali še isti dan, oz. najkasneje naslednji delovni dan po oddaji naročila. V primeru, da to iz kateregakoli razloga ne bo mogoče, bomo kupca o tem obvestili. Po potrditvi naročila bo paket v 2 do 8 delovnih dneh (odvisno od zaloge), odposlan oz. pripravljen za prevzem. V kolikor dostava v dostavnem času ni mogoča ali pa bi bila izvršena predčasno, ponudnik obvesti kupca.
Partner za dostavo pošiljk je POŠTA SLOVENIJE, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito. 
Znesek dostave je odvisen od zneska nakupa. Ob plačilu po predračunu in znesku do 50€, poštnina znaša 3,60€ (DDV je vključen). Ob plačilu po predračunu in znesku nad 50€ je poštnina brezplačna.
Cene dostave veljajo za pošiljke, dostavljene znotraj Republike Slovenije. Znesek dostave v tujino se obračuna po ceniku Pošte Slovenije, pri čemer plačilo po povzetju ni mogoče, omogočeno pa je plačilo preko sistema Paypal.
______________________________________
Kako lahko plačam?
Podjetje 22:22 d.o.o. omogoča naslednje načine plačila:
Z nakazilom na račun 22:22 d.o.o. po poslanem predračunu. Podatke, potrebne za nakazilo, prejmete v elektronski pošti po oddaji naročila. Ponudnik naročilo rezervira do plačila predračuna oz. najdlje 3 dni od potrditve naročila. Kasneje dobavljivosti blaga ne zagotavlja več.
Z gotovino ob osebnem prevzemu nakupa. Mogoče le po predhodnem dogovoru.
S plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, American Express...) ob osebnem prevzemu nakupa. Mogoče le po predhodnem dogovoru.
______________________________________
Osebni prevzem in plačilo v Cerknici
Naročila oddana v spletni trgovini lahko brez dodatnih stroškov prevzamete tudi osebno v Cerknici. Glede prevzema se dogovorimo preko elektronske pošte.
V kolikor izdelek potrebujete nujno v čim krajšem času, me kontaktirajte preko elektronske pošte katja@coprnije.com ali po telefonu 041 865 380 in se potrudim po najboljših močeh, da uskladimo vaše želje in moje zmožnosti.
______________________________________
Darilna embalaža
Vse torbe, nahrbtniki in toaletke so vedno zapakirani v naše čudovite razkošne črne Coprnije vrečke.
Ves nakit je shranjen v čudovitih zlatih kartonastih škatlicah in že pripravljen za obdarovanje.
Po želji lahko dodam tudi ime obdarovanca in obvestilo v paket, vendar me moraš o tem prej obvestiti.
______________________________________
Personalizirana naročila
Če bi radi nekaj posebnega, samo za vas, me kontakirajte preko kontaktnega obrazca tukaj ali mi pošljite sporočilo na katja@coprnije.com.
______________________________________
Navodila za vzdrževanje
Izdelki iz umetnega usnja:
Obrišemo jo z vlažno krpo. Kadar jo ne uporabljamo, jo hranimo v suhem prostoru. Ne izpostavljamo jo močni svetlobi ali visoki vročini.
Izdelki iz žice:
Izdelki so narejeni iz kvačkane žice, zelo delikatni, zato je potrebno zanje lepo skrbeti. Shranjujte jih v škatli za nakit, proč od vlage (ne priporočam shranjevanja v kopalnici). Obrišite s suho krpo. Izogibajte se nanašanju parfuma po nakitu, saj ga lahko tako uničite.
Izdelki iz PLA:
Izdelki so narejeni iz reciklirane plastike, zelo delikatni, zato je potrebno zanje lepo skrbeti. Shranjujte jih v škatli za nakit, proč od vlage (ne priporočam shranjevanja v kopalnici). Obrišite s suho krpo. Izogibajte se nanašanju parfuma po izdelkih, saj jih lahko tako uničite.
______________________________________
GOR