Spletno mesto Coprnije je prostor, kjer boste našli ročno izdelane torbice, nahrbtnike in ostale modne dodatke. Vsi izdelki so izdelani v večini primerov v samo enem izvodu, zaradi načina dela pa niti dva izdelka nista enaka.

Splošni pogoji poslovanja
Splošne in ostale pogoje poslovanja kot upravitelj spletnega mesta Coprnije določa podjetje 22:22 d.o.o., ki je hkrati proizvajalec izdelkov in odgovarja za objavljene vsebine in izvedbo naročil skladno z objavljenimi pogoji.
​Polni naziv: 22:22 d.o.o.
Naslov: Sveti Vid 12, 1380 Cerknica
Davčna številka: SI41841972 (ID za DDV, smo davčni zavezanci)
Matična številka: 3977846000
Telefon: 041/865-380
TRR: SI56 0311 5100 0283 929 (SKB d.d.)
Registrski organ: Družba z omejeno odgovornostjo, vpisana v sodni register pri Okrožnem sodišču v Ljubljani, dne, 23.5.2011, Srg št. 2015/31860, osnovni kapital 7.500 EUR.
Splošni pogoji spletnega mesta Coprnije so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu (ZEPT) in Zakonom o preprečevanju dela in zaposlovanja na črno (ZPDZC).
Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletne strani Coprnije, pravice in obveznosti uporabnika ter urejajo poslovni odnos med prodajalcem in kupcem.
S tem, ko uporabljate spletno mesto Coprnije, se šteje, da ste kot uporabnik seznanjeni s splošnimi pogoji uporabe in da jih v celoti sprejemate. Splošni pogoji uporabe se nanašajo na vse oblike uporabe spletne strani in na vse oblike interaktivne komunikacije, ki jo omogoča spletno mesto. Za uporabo spletnega mesta med drugim šteje tudi dostop do spletnih strani in drugih vsebin v okviru spletnega mesta, uporaba funkcij in storitev spletnega mesta, prav tako pa tudi prenos datotek in drugih vsebin iz spletnega mesta.
​Podjetje 22:22 d.o.o. si pridržuje pravico spremeniti te splošne pogoje uporabe. Uporabnik se zavezuje, da bo občasno na spletnem mestu preveril, ali so se splošni pogoji spremenili. V primeru, da uporabnik s spremenjenimi splošnimi pogoji uporabe ne bo več soglašal, mora takoj prenehati z uporabo spletnega mesta. Ponudnik ne prevzame odgovornosti za nedelovanje oziroma zaprtje spletnega mesta. Ponudnik vsebin ne odgovarja za vsebino objavljeno na spletnih straneh Coprnije, katere avtorji so uporabniki spletne strani Coprnije.

Sklepanje pogodb na daljavo
Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu, še preden ga zaveže pogodba ali ponudba, zagotovil naslednje informacije:
- Podatke o podjetju 22:22 d.o.o. (ime in sedež podjetja, matična številka).
- Kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (elektronska pošta, telefon).
- Bistvene lastnosti izdelkov (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami).
- Dostopnost artiklov (vsak artikel, ki je v ponudbi na spletnem mestu je dostopen v razumljivem roku).
- Pogoje dostave artiklov (ter način, kraj in rok dostave).
- Cene, ki morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške prevoza in druge dajatve.
- Način plačila in dostave.
- Časovno veljavnost ponudbe.
- Rok, v katerem je možno odstopiti od pogodbe in pogoje za odstop.
- Pojasnilo postopka s pritožbo, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi.

Ponudba artiklov in cene
Zaradi narave poslovanja prek spleta in prodaje izdelkov na stojnici, se ponudba Coprnije ažurira in spreminja pogosto in hitro. Vse cene na spletni strani Coprnije so objavljene v evrih (EUR) in vsebujejo DDV. Predstavljena je cena, ki velja za nakup preko spleta v primeru 100 % plačila predračuna z nakazilom na TRR ali gotovinskega plačila in vanjo niso všteti stroški poštnine. 22:22 d.o.o. si pridružujejo pravico, da določenega izdelka ni na zalogi in ga ni več možno izdelati, kljub temu, da je objavljen na spletnem mestu Coprnije.
Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti, veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji. Popusti, promocijske kode ipd. se praviloma ne seštevajo.
Plačilo po povzetju ni mogoče.

Izdelki
Na spletni strani pod oznako “Zacoprani izdelki” so prikazani vsi izdelki, ki so trenutno na zalogi. Zraven njih je zavedena cena, ki vključuje DDV. V ceno niso všteti stroški pošiljanja in pakiranja.

Naročanje in postopek nakupa
Naročanje je možno 24 ur na dan, 7 dni v tednu, 365 dni v letu. Kupoprodajna pogodba med prodajalcem in kupcem je na spletni strani Coprnije sklenjena v trenutku, ko podjetje 22:22 d.o.o. kupcu pošlje prvo elektronsko sporočilo o potrditvi njegovega naročila. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za prodajalca kot za kupca.
Na zavihku “Zacoprani izdelki” lahko kupec izbira med izdelki. Če ga kateri zanima, klikne pod opisom na gumb “Pošlji povpraševanje”. Tako steče komunikacija med kupcem in prodajalcem, kjer se dogovorita o tem, kateri izdelek kupca zanima, o načinu plačila (plačilo preko TRR ali gotovinsko/kartično plačilo pri osebnem prevzemu) ter o načinu dostave ali osebnemu prevzemu po dogovoru.
Po prejetem plačilu predračuna gre naročilo v nadaljnjo obdelavo. Ponudnik lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko. Prek elektronske pošte ponudnik kupca sproti obvešča o ažurnih podatkih v zvezi z dobavo blaga. Če je dobavna doba zelo dolga in kupec ne želi čakati, lahko kupec to sporoči ponudniku, ki bo artikel odstranil iz naročila in vrnil kupcu morebitna že vplačana sredstva, ostale artikle iz naročila pa bo po izbiri kupca, ali dobavil, ali pa celotno naročilo storniral. Zaradi ročne izdelave izdelkov se ob morebitnem večjem številu hkrati oddanih naročil lahko dobavni rok podaljša.
Ponudnik v dogovorjenem roku blago pripravi, odpošlje in o tem po elektronski pošti obvesti kupca. Ponudnik v omenjenem elektronskem sporočilu pouči kupca tudi o politiki vračila blaga, kam se lahko obrne v primeru zamude pri dostavi in kam se lahko obrne v primeru pritožbe.

Načini plačila
Podjetje 22:22 d.o.o. omogoča naslednje načine plačila:
- Z nakazilom na račun 22:22 d.o.o. po poslanem predračunu. Podatke, potrebne za nakazilo, prejmete v elektronski pošti po oddaji naročila. Ponudnik naročilo rezervira do plačila predračuna oz. najdlje 3 dni od potrditve naročila. Kasneje dobavljivosti blaga ne zagotavlja več.
- Z gotovino ob osebnem prevzemu nakupa. Mogoče le po predhodnem dogovoru.
- S plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, American Express...) ob osebnem prevzemu nakupa. Mogoče le po predhodnem dogovoru.

Izdaja računa
Podjetje 22:22 d.o.o. po odpremi naročenih artiklov kupcu pošlje tudi račun in sicer v pdf formatu na e-naslov kupca. V primeru osebnega prevzema na stojnici ali pri plačilu ob osebnem prevzemu, prejme kupec natisnjen račun.
Dostava in poštnina
Vsako naročilo oddano preko elektronske pošte oziroma kontaktnega obrazca bomo obravnavali še isti dan, oz. najkasneje naslednji delovni dan po oddaji naročila. V primeru, da to iz kateregakoli razloga ne bo mogoče, bomo kupca o tem obvestili. Po potrditvi naročila bo paket v 2 do 8 delovnih dneh (odvisno od zaloge), odposlan oz. pripravljen za prevzem. V kolikor dostava v dostavnem času ni mogoča ali pa bi bila izvršena predčasno, ponudnik obvesti kupca.
Partner za dostavo pošiljk je POŠTA SLOVENIJE, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito. 
Znesek dostave je odvisen od zneska nakupa. Ob plačilu po predračunu in znesku do 50€, poštnina znaša 3,60€ (DDV je vključen). Ob plačilu po predračunu in znesku nad 50€ je poštnina brezplačna.
Cene dostave veljajo za pošiljke, dostavljene znotraj Republike Slovenije. Znesek dostave v tujino se obračuna po ceniku Pošte Slovenije, pri čemer plačilo po povzetju ni mogoče, omogočeno pa je plačilo preko sistema Paypal.
Vračilo izdelka/odstop od pogodbe
Potrošnik ima pravico, da v 14 dneh od prevzema artiklov prodajalcu sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Rok se začne šteti en dan po datumu prevzema paketa. Odstop od pogodbe potrošnik sporoči na e-naslov prodajalca: katja@coprnije.com.
V primeru odstopa od pogodbe potrošnik prejeti artikel vrne po pošti na naslov prodajalca: 22:22 d.o.o., Sveti Vid 12, 1380 Cerknica.
Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artiklov (ki se v primeru pošiljanja obračunava po ceniku dostavne služb). Artikel je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 14 dni od poslanega sporočila o odstopu od nakupa. 
Potrošnik nima pravice do odstopa od pogodbe pri pogodbah, katerih predmet je artikel, ki je bil izdelan po natančnih navodilih potrošnika, ki je bilo prilagojeno njegovim osebnim potrebam, ki zaradi svoje narave ni primerno za vračilo, ali artikel, ki je bil že uporabljen in iz higienskih razlogov ni primeren za nadaljnjo prodajo.
V primeru odstopa od pogodbe podjetje nemudoma oziroma najpozneje v 14 dneh po prejemu obvestila o odstopu od pogodbe vrne vsa prejeta plačila. Podjetje vrne prejeta plačila potrošniku z enakim plačilnim sredstvom, kot ga je uporabil potrošnik, razen če je potrošnik izrecno zahteval uporabo drugega plačilnega sredstva in če potrošnik zaradi tega ne nosi nobenih stroškov.
Pravilnik o obrazcih v zvezi z uveljavljanjem pravice do odstopa od pogodbe, sklenjene na daljavo ali zunaj poslovnih prostorov, informacije v zvezi z uveljavljanjem pravice do odstopa od pogodbe so na voljo na povezavi. Obrazec za odstop od pogodbe pa si lahko natisnete tukaj. Natančneje pravico do uveljavljanja stvarnih napak ureja Zakon o varstvu potrošnikov.

Reklamacija/stvarna napaka
Če so dostavljeni napačni izdelki, kupec vrne dostavljene izdelke in jih bo ponudnik brezplačno nadomestil z ustreznimi. V tem primeru ponudnik krije stroške poštnine. Ponudnik pa ne krije stroška vračila reklamiranih izdelkov, v kolikor ni bila ugotovljena napaka iz ponudnikove strani. Vrnjeni morajo biti ustrezno zavarovani pred poškodbami med transportom – zapakirani morajo biti v obloženo kuverto ali trdo škatlo.
Potrošnik lahko uveljavlja svoje pravice iz naslova stvarne napake, če o napaki obvesti prodajalca v roku dveh mesecev od dneva, ko je bila napaka odkrita. Potrošnik mora v obvestilu o napaki natančneje opisati napako in prodajalcu omogočiti, da stvar pregleda. Obvestilo o napaki lahko potrošnik prodajalcu sporoči osebno, o čemer mu prodajalec mora izdati potrdilo, ali ga pošlje v prodajalno, kjer je bila stvar kupljena, ali pa zastopniku prodajalca, s katerim je sklenil pogodbo. (37. a člen ZVPot)
Prodajalec ne odgovarja za stvarne napake na blagu, ki se pokažejo potem, ko mineta dve leti, odkar je bila stvar izročena. Če je predmet pogodbe med prodajalcem in potrošnikom rabljena stvar, ne odgovarja prodajalec za stvarne napake na blagu, ki se pokažejo potem, ko mine leto dni, odkar je bila stvar izročena. Šteje se, da je napaka na stvari obstajala že v času izročitve, če se pojavi v roku šest mesecev od izročitve. (37.b člen ZVPot)
Potrošnik oz. kupec mora v obvestilu o napaki natančneje opisati napako in nosilcem spletne trgovine in izdelovalcu izdelkov – 22:22 d.o.o. omogočiti, da izdelek pregleda. Iz naslova stvarne napake lahko potrošnik po svoji izbiri zahteva: odpravo napake na blagu ali vračilo plačanega zneska v sorazmerju z napako ali zamenjavo blaga z novim brezhibnim blagom ali vračilo plačanega zneska.
Natančneje pravico do uveljavljanja stvarnih napak ureja Zakon o varstvu potrošnikov.
Popusti in darilni boni
Popusti:
Na spletni strani Coprnije lahko potekajo različni popusti in akcije. Vsi popusti so jasno navedeni ob izdelku samem. Popusti se ne seštevajo med seboj s popusti osvojenimi v nagradnih igrah, bonih in kartončkih s popustom. Popuste ni mogoče zamenjati v denarna izplačila. V kolikor kupite stvar pred popusti, niste upravičeni do dodatnih popustov, četudi so znižani enaki izdelki.
Bonov s popusti, osvojenimi v nagradnih igrah in kartončkov s popusti, ni možno uveljavljati na izdelke po naročilu, prav tako na izdelke po naročilu ne veljajo popusti in znižanja.
Pridržujemo si pravico glede napak pri objavah popustov. Popusti veljajo v določenem časovnem obdobju, razen če ni zapisano in javno objavljeno drugače. Popusti se nanašajo na razprodajo zalog. Pridržujemo si pravico, da določenega izdelka v času trajanja popustov ni več na zalogi in ga ni možno več izdelati.
Zaloge celotne ponudbe na spletni strani Coprnije in družabnih omrežjih, ki zastopajo to spletno stran, so omejene.
Darilni boni:
Darilne bone je možno naročiti samo preko elektronske pošte in jih uveljavljati izključno pri podjetju 22:22 d.o.o., ne pa tudi v trgovinah partnerjev (Papirnica List, Galerija Krpan…). Zneske na darilnih bonih vedno zaokrožujemo (10€, 20€, 30€ ....). Možen je nakup zneska po vaših željah, le da je le-ta zaokrožen. Darilne bone je možno prenašati na različne osebe. Darilni boni so oštevilčeni.
Darilne bone ni možno zamenjati v denarna izplačila. Za nakupe, ki so pod zapisanim zneskom na bonu, ne vračamo denarja. Pri nakupih v katerih je znesek višji od zneska na bonu je možno doplačilo. Darilni boni nimajo časovne omejitve. Prenehajo veljati le v primeru, da ponudnik 22:22 d.o.o. zaključi z dejavnostjo in jo izbriše iz Ajpesa.
Darilne bone je možno vnovčiti za katerikoli sklop izdelkov - tudi za izdelke po naročilu.

Varovanje osebnih podatkov
Kot upravitelj spletne strani Coprnije, se podjetje 22:22 d.o.o. v skladu z ZVOP-1 (Zakon o varstvu osebnih podatkov) zavezuje, da bo spoštovalo zasebnost uporabnikov in njihovih osebnih podatkov ne bo posredovalo tretjim osebam brez privolitve uporabnika. Uporabnik soglaša, da lahko spletno mesto Coprnije njegove podatke uporablja za potrebe lastne analize, s čimer se uporabnik izrecno strinja. Uporabnik ni dolžan razkriti svoje identitete, razen če se sam odloči za to.
Spletno mesto Coprnije se zavezuje k maksimalni skrbi za zasebnost vseh podatkov, kljub temu pa opozarja, da so zlorabe možne. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

Podjetje 22:22 d.o.o. za nedoločen čas hrani naslednje podatke kupcev: ime in priimek, poštni naslov, kontaktni telefon, naslov bivanja in naslove za dostavo, čas in datum registracije in arhiv komunikacije s podjetjem.

Uporabnik je odgovoren za prebiranje, odpiranje in gledanje vseh vsebin na spletnem mestu. Starostnih omejitev za vsebine na spletni strani Coprnije ni. Spletno mesto si pridržuje pravico do krajših ustavitev v dostopu do spletne strani Coprnije zaradi tehničnih razlogov vzdrževanja in zamenjave opreme ter se zavezuje, da bo o vseh daljših motnjah delovanja (več kot 24 ur) predčasno obvestilo uporabnike.
Intelektualna lastnina
Spletno mesto Coprnije je last Katje Debevc (zaposlena v podjetju 22:22 d.o.o.) in z njim tudi vse vsebine, logotipi, fotografije in ostala avdiovizualna ter tekstovna dela. Vsi omenjeni elementi so tako predmet intelektualne lastnine, s čimer ima Katja Debevc edina pravico razpolaganja s pravicami do vseh vsebin na spletni strani. Uporabnik spletnega mesta ima pravico dostopanja do spletnega mesta. Z dostopom do spletnega mesta se uporabniku dovoli, da lahko omejeno, neizključno in le za zasebne namene uporablja vsebino spletnega mesta pod pogoji iz teh splošnih pogojev uporabe. Vsako drugo reproduciranje ali druga uporaba kateregakoli elementa na spletni strani ali za katerikoli drug namen, vključno s komercialno uporabo, ali za tretje osebe, je prepovedano brez vnaprejšnjega pisnega soglasja Katje Debevc.
Pravni poduk
Etični kodeks komentiranja
Spletna stran Coprnije in socialna omrežja blagovne znamke Coprnije bralce vabita k podajanju mnenj in komentarjev vsebin, saj želimo, da tudi sami sodelujete pri oblikovanju, bogatenju in nastajanju novih vsebin in izdelkov. Vabimo vas k čim večji interaktivnosti, obenem pa vse uporabnike vljudno naprošamo, da se držijo osnovnih pravil lepega obnašanja.
Strpnost
Uporabnike naprošamo, naj pri komentiranju objav in izdelkov ne uporabljajo žaljivega govora, žaljenja drugače mislečih in žaljenja na osnovi rasističnih, narodnih, spolnih, verskih, političnih in ostalih ustavno spornih osnov. Prav tako ne toleriramo nagovarjanja k nestrpnosti ter izkoriščanje komentarjev za komercialno promocijo. Kršitelji zgoraj omenjenega kodeksa obnašanja bodo v primeru kršitve odstranjeni s socialnih omrežij blagovne znamke Coprnije, neprimerni komentarji pa izbrisani.
Podjetje 22:22 d.o.o. ne prevzema odgovornosti za spletne komentarje uporabnikov, si pa pridržuje odgovornost, da uporabnike, ki ne upoštevajo pravila lepega vedenja, odstrani.
Obveščanje in e-novičke
Uporabnik se s prijavo na e-novice (Coprniške novice) strinja, da ga obveščamo o novostih in akcijah na našem spletnem mestu. Ponudnik se obvezuje, da e-naslova uporabnika ne bo na noben način zlorabil ali posredoval tretji osebi. Uporabnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja novic.
Ocene, mnenja in priporočila
Mnenja, ocene in priporočila, ki jih kupci napišejo, so del funkcionalnosti spletne strani, in namenjeni skupnosti vseh uporabnikov. Socialna omrežja blagovne znamke Coprnije omogočajo, da mnenje napiše katerikoli uporabnik. Podjetje ne bo objavilo komentarjev, ki so kakorkoli žaljivi, neprimerni ali ki po oceni podjetja ne nudijo koristi drugim uporabnikom in obiskovalcem.
Z oddajo mnenja ali komentarja se uporabnik izrecno strinja s pogoji uporabe njegovega mnenja ali komentarja in podjetju 22:22 d.o.o. dovoljuje objavo dela ali celotnega teksta na vseh socialnih omrežjih blagovne znamke Coprnije ter v vseh elektronskih in drugih medijih. Podjetje 22:22 d.o.o. ima pravico vsebino mnenja ali komentarja uporabljati časovno neomejeno in za katerikoli namen, ki je v poslovnem interesu podjetja, vključno z objavo v oglasih ali drugih marketinških komunikacijah. Avtor mnenja hkrati izjavlja in zagotavlja, da je lastnik materialnih in moralnih avtorskih pravic za napisana mnenja in komentarje ter da te pravice neizključno in časovno neomejeno prenaša na podjetje 22:22 d.o.o.

Omejitev odgovornosti
Ponudnik se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Kljub temu, pa se lahko lastnosti artiklov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od naročila ali zamenjavo naročenega artikla.
Vsak izdelek na spletni strani Coprnije je izdelan povsem ročno oziroma s pomočjo primernih orodij. Noben od izdelkov pa ni delan serijsko in v velikih količinah. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v detajlih, barve na fotografijah pa se lahko zaradi ekranske slike na različnih elektronskih napravah razlikujejo med seboj.
Ponudnik si pridržuje pravico, da pogoje poslovanja spremeni kadarkoli in na kakršenkoli način, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila.
Podjetje 22:22 d.o.o. ne odgovarja za vsebino mnenj o izdelkih, ki jih napišejo obiskovalci. Podjetje 22:22 d.o.o. mnenja pred objavo pregleda in zavrne tista, ki vsebujejo očitne neresnice, so neprimerna, zavajajoča ali žaljiva. Podjetje 22:22 d.o.o. ne odgovarja za informacije v mnenjih in se omejuje od kakršnekoli odgovornosti, ki izvira iz podanih informacij v mnenjih.
Ponudnik ima možnost odstopa od pogodbe le, če se ugotovi očitna napaka (46. člen OZ). Kot očitna napaka se šteje napaka v bistvenih lastnostih artikla in vse zmote, ki se po običajih v trgovini ali po namenu strank štejejo za odločilne ter jih ponudnik v primeru vednosti ne bi potrdil oziroma sklenil pogodbe. To vključuje tudi očitne napake v ceni.
Pritožbe in spori
Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti. Pritožba se odda prek e-poštnega naslova katja@coprnije.com. Postopek obravnave pritožbe je zaupen.
Podjetje 22:22 d.o.o. si po svojih najboljših močeh prizadeva, da se morebitni spori rešijo sporazumno.
Poslanstvo podjetja so zadovoljne stranke in izdelki v redni uporabi. V kolikor odgovora na svoje vprašanje tu ni, ga morda najdete v rubriki “Pogosta vprašanja”. Vedno pa smo vam na voljo tudi na elektronski pošti katja@coprnije.com, kjer vam bomo z veseljem pomagali razrešiti dvome in vprašanja.

Izvensodno reševanje potrošniških sporov
Skladno z zakonskimi normativi iz 32. člena ZIsRPS podjetje 22:22 d.o.o. ne priznava nobenega izvajalca IRPS kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.
22:22 d.o.o., kot ponudnik, ki se ukvarja s spletno prodajo, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo na elektronski povezavi http://ec.europa.eu/odr
Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.

Splošni pogoji poslovanja veljajo od 01.05.2021.

GOR